6 Temmuz 2009 Pazartesi

Final salonundan kareler:)

Arkadaşlar... yarışma heyecanını anlatan görselleri eklemeden önce biraz bulunduğumuz ortam ve Microsoft'un bize sağladıklarını göstermek istiyorum.
Bu arada Embedded Development kategorisinden katılan ekibimizin yarışmada kullanacağı bir "cihazı" İstanbul'daki havalimanında kalınca birazcık gerilmiş olsalarda ilk altıya kalmaları sanırım biraz "değdi" dedirtmiştir diye düşünüyorum.
Fazla uzatmadan karelere geçiyorum. Aslında bir kaç tane daha salon var ..onlarında resimlerini birazdan çekmeye gidicem:) şuanda fotoğraf kategorisindeki arkadaşlar yarışıyor biraz ordaki heyecanı kaydetmek istiyorum..

http://yfrog.com/5hcimg5140jx

http://www.microsoft.com/presspass/events/imaginecup/imageGallery.aspx?contentId=imaginecup_ww09_16 bu baglantidaki goruntuler biraz biseyler ifade ediyordur.. :)

2 yorum:

  1. yfrog'daki fotolardan birşey anlaşılmıyor
    bir otelin lobisi çekilmiş gibi..pek anlamlı gelmedi
    aslında yarışmacılarında fotoları olmalı
    dünyaca ünlü bir yarışmaya git ve dağ tepe fotoları çek yani :) cık cık olmamış :)
    nerede yarışmacılarımız?

    YanıtlaSil
  2. hic olur mu :) gorsel konusunda baya malzememiz mevcut fakat guzel metinlerle duzenlemek yaninda burdaki internet imkanlari olanak vermiyor maalesef:) bu nedenle notlarimi bilgisayarima alip 8 temmuz aksami tum haberleri gonderip size zaman kaybettirmemek icin hazirlaniyorum... :) elimizde olmayan nedenlerden dolayi sadece bunlari upload edebildik oda baya bir sorun cikardi zaten :)

    YanıtlaSil