7 Temmuz 2010 Çarşamba

Imagine Cup Her sene daha da mükemmelleşiyor

3-4 senedir haberdar olduğum, iki senedir de dünya finallerine katılma fırsatını yakaladığım Imagine Cup, her saniyesinde yeni bir heyecan ekliyor insanın hayatına. Özellikle Microsoft’un öğrencileri “el üstünde ” tuttuğu bilincini hissetmeye başladığınızda okul hayatınızdaki motivasyonunuz daha da artmaya başlıyor, yarışmacı olarak katılımda ise iş hayatındaki mühendislik(yönetim ve pazarlama stratejileri dahil) geliştiriyor, uyguluyor ve bunu teknolojiye yön veren kişilere sunup fikirlerini dinleyebiliyorsunuz.

Bir çok yarışmacı bu sene (yarışma da finale kalamayanlar) bir çok iş teklifi aldı ve bu cümleler “Yurt dışında çalışmak senin için sorun olmazsa mutlaka görüşelim, bu projeyi değerlendirebilecek tanıdığım şirketler var” gibi cümlelerle başlıyor. Geçen senede demşitim, “yarışmayı kazanmak değil katılmak önemli” çünkü kaybettiğinizde bitmiyor hiç bişey, ertesi günlerdeki showcase’lerde projelerinizi sponsorlara ve hükümetten gelen insanlara anlatıyorsunuz!

Reklamınızı organizasyon sorumlusu ülke ve Microsoft yapıyor bunun yanında Lenovo, ve diğer büyük sponsorlarıda düşünmek lazım,

Herşeyi “bedavaya” yaparken, sizin yapmanız gereken sadece kendinize güvenip “.net” çalışıp, proje geliştirmek.
Cümleyi kurması kadar kolay olmadığının farkındayım, ancak Önümüzdeki sene NEW YORK’da olacak olan etkinliğin ne kadar daha mükemmelleşeceğini düşünün!.

Katılmak için beklemeyin!
www.imaginecup.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder